Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:
Een vrouw die verspilling van materiaal en tijd tegengaat door wat ze heeft geleerd tijdens de training MMO
Een man die op zoek is naar knelpunten door een steekproef uit te voeren

Tijdens de training staan we stil bij de volgende onderwerpen:

 • Aan de hand van een casus bekijken we de tijdsbesteding aan waardetoevoegende en niet-waardetoevoegende activiteiten en verspillingen binnen een proces

 • Tijdsbesteding van mensen, machines en materieel in termen van waardetoevoegende en niet-waardetoevoegende activiteiten

 • Het formuleren van verbeteracties op basis van bovenstaande punten (die we op terugkomdag met elkaar kunnen worden gedeeld)


Schrijf je direct in

Wat is het doel van de MMO-training?

Het doel is om inzicht en vaardigheid te krijgen in de systematiek, werkwijze en resultaat-verwerking van MMO om verspillingen en knelpunten in beeld te brengen. Aan de hand van de MMO-techniek ben je in staat om zelfstandig een eenvoudig MMO-onderzoek uit te voeren, dat een betrouwbaar beeld geeft van de tijdsbesteding en benutting van mensen, machines en/of materieel. Op basis van de theorie met oefeningen ga je aan de slag in jouw eigen praktijk. Op de terugkomdag wisselen we ervaringen uit.

De investering voor de training bedraagt € 475,-
Dit is inclusief lesmateriaal en exclusief BTW. Na afronding van de training ontvang je een UAcademy-certificaat. De training duurt 2 dagdelen.
Bij voldoende deelnemers vanuit één organisatie is het ook mogelijk deze training incompany te volgen. Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants via onderstaand contactformulier.

Waar wordt de training gegeven?
De training wordt in Veenendaal gegeven. Bij voldoende deelnemers vanuit één organisatie is het ook mogelijk om deze training incompany te volgen. Neem voor meer informatie contact op met onze opleidingsadviseur.

Voor wie is de MMO-training bedoeld?

De training is bestemd voor leidinggevenden, werkvoorbereiders, medewerkers van het bedrijfsbureau, engineers, organisatiemedewerkers en bedrijfskundigen die werken aan verbeteringen met betrekking tot werkverdeling, bezetting, afstemming van processen en inzet van capaciteit en benutting van machines, hulpmiddelen en materieel. Een specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk. Ervaring in arbeidsprocessen en analytisch kunnen werken is een pré.

Wat is een goede vervolgopleiding na de training MMO?
De volgende trainingen zijn een mooie vervolgopleiding na de training MMO: Muda Walk, Lean 5S, A3-methodiek, Brown Paper en/of Lean Orange Belt. Dit zijn basistechnieken om waardetoevoegende en niet-waardetoevoegende activiteiten en verspillingen in kaart te brengen.

Schrijf je in voor de training MMO

Ben je enthousiast over de training MMO? Schrijf je dan direct in via onderstaand formulier!

Alle ingevulde gegevens worden met zorg behandeld en worden enkel gebruikt voor het informeren van deelnemers over de start van de opleiding en uiteindelijk het opstellen van de officiële diploma’s of certificaten.

  *Voor deze training accepteren wij uitsluitend inschrijvingen vanuit een organisatie. Individuele inschrijvingen zijn niet mogelijk.

  De belangrijkste redenen waarom UAcademy de beste opleider is voor jou:

  • Les van gepassioneerde UConsultants met jarenlange praktijkervaring

  • Zet individuen, teams en organisaties in hun kracht

  • Gericht op zowel het organisatie- als het managementproces

  • Iedere opleiding, training, workshop, quick experience of game verrassend anders

  • Specialist in klassikaal en online opleiden

  Bekijk ons Lean aanbod

  Hulp of advies nodig bij je keuze voor een training of workshop?

  Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants via het contactformulier of neem direct contact op met Salma.

  Neem contact op
  Salma Chang
  Business Unit Manager
  Whatsapp