Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:

Coronabeleid

Veilig aan de slag

Lees hier alles over onze Coronabeleid

Bij UAcademy doen wij er alles aan onze opleidingen, training en workshops zo optimaal en veilig mogelijk te organiseren. Om dit te garanderen volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

  • Een Corona toegangsbewijs is bij ons niet noodzakelijk. Omdat wij trainen op eigen locatie of incompany zijn onze deelnemers niet verplicht een toegangsbewijs te laten zien.
  • Om onze veiligheid en die van onze deelnemers te garanderen zijn mondkapjes wel verplicht bij zowel trainingen op locatie als incompany. Wanneer de deelnemers op hun plaats zitten, mogen de mondkapjes afgenomen worden.
  • Bij zowel de ingang als in onze trainingsruimtes zijn er verschillende mogelijkheden om handen te desinfecteren. Tevens bieden we bij de ingang mondkapjes aan voor deelnemers die deze niet bij zich dragen.
  • Wij hanteren overal 1,5 meter afstand, ook in onze trainingsruimtes. We werken dan ook uitsluitend in  extra grote ruimtes.
  • Tijdens de trainingen houden we er rekening mee dat de werkvormen die worden ingezet door de trainers, passen bij de maatregelen.
  • De maaltijden/snacks en drinken die wij serveren worden allemaal individueel verpakt aangeleverd om contactverspreiding te voorkomen.
  • BELANGRIJK! Bij klanten zoals verkoudheid, hoofdpijn en vermoeidheid vragen wij de deelnemer thuis te blijven. Dit geldt ook wanneer er sprake is van contact tussen de deelnemer en een persoon die positief getest is. Wel is het mogelijk om in overleg met de trainer de bijeenkomst online mee te volgen.

Neem hier contact op met een van onze opleidingsadviseurs voor meer informatie over ons beleid omtrent Corona (COVID-19)

Whatsapp