Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:
Brown paper workshop

Ervaar Lean

Lean Leiderschap

Hoe geef je effectief sturing en leiding aan Lean initiatieven in jouw organisatie? Welk type leiderschap past het best bij Lean Leiderschap? Waarom is Lean leiderschap überhaupt belangrijk? In deze training krijg je inzicht in jezelf, het ontwikkelen van je eigen Lean Leiderschap en – in een breder perspectief – van jouw organisatie.

Lees meer

Lean Samenwerken in Teams

Hoe goed ken jij jezelf? In de training ‘Samenwerken in Teams’ staan jouw praktijksituatie én jouw persoonlijke eigenschappen centraal in combinatie met het ontwikkelen van een veilige (leer)omgeving. Na de training weet je wat jouw sterke en zwakke punten zijn op het gebied van communiceren, denken en handelen in relatie tot samenwerken in een team.
Lees meer

5S

Ben je geregeld dingen kwijt? Struikel je over orders? Heb je constant het (onrustige) gevoel dat je moet opruimen? Dan is de training 5S iets voor jou! 5S is een methode om het gedrag van mensen in 5 stappen te veranderen, zodat je een nette werkomgeving én meer ruimte krijgt.

Lees meer

SMED/omsteltijden

De huidige markt vraagt om een grote diversiteit aan producten. Dit leidt tot steeds kleinere (product)series met hogere productiefrequenties. Hierdoor is omsteltijdreductie van cruciaal belang voor de winstgevendheid van jouw organisatie. Single Minute Exchange of Dies (SMED) is een Lean-methode die al veel bedrijven heeft geholpen de omsteltijd aanzienlijk te verminderen.

Lees meer

Muda Walk

Wat kan er beter op mijn werkplek? Hoe kunnen we efficiënter aan de slag? Een Muda Walk workshop is een actieve manier om bewustzijn te creëren bij een team of afdeling over allerlei vormen van verspilling

Lees meer

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Neem contact op en ga eens sparren met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants, of scroll verder voor ons volledige aanbod.
Neem contact op

Brown Paper sessie

Voor veel medewerkers zijn werkprocessen complex. Wat is nu exact mijn bijdrage in het gehele proces? Een Brown Paper Workshop biedt uitkomst. In deze workshop bepalen we de scope van een te onderzoeken proces, waarna het team het proces stap-voor-stap gaat uitwerken op – jawel – een echte ‘brown paper’. Daarna gaan we de processtappen analyseren en bepalen waar verbeteringen mogelijk zijn.

Lees meer

A3-methodiek

De A3-methodiek is gebaseerd op de Plan-Do-Check-Act (PDCA) methode. Na het volgen van de workshop ben je in staat om problemen te benaderen via een systematische aanpak en conform een vast format, wat zorgt voor een consistent gebruik van een organisatie specifieke verbetermethode.

Lees meer

MMO

Binnen (productie)processen doen zich allerlei zaken voor die niet direct waarde toevoegen. Om dit te verbeteren, heb je inzicht nodig in de verspillingen met betrekking tot de capaciteit van mensen, machines en materieel én wil je weten waar zich knelpunten bevinden. Met de tijdbepalingstechniek MMO, gebaseerd op de steekproeftheorie, krijg je hier een betrouwbaar beeld van.

Lees meer

VSM

Welke activiteiten voegen waarde toe in een specifiek werkproces? En net zo belangrijk: welke activiteiten voegen geen waarde toe? Met Value Stream Mapping (VSM) creëer je inzicht in de verliezen (‘waste’) van zowel de materiaal-, proces- als informatieflow binnen de huidige waardestroom van een productgroep.

Lees meer

Twee vrouwen zijn aan het werk bij Brocacef

De belangrijkste redenen waarom UAcademy de beste opleider is voor jou:

  • Les van gepassioneerde UConsultants met jarenlange praktijkervaring

  • Zet individuen, teams en organisaties in hun kracht

  • Gericht op zowel het organisatie- als het managementproces

  • Iedere opleiding, training, workshop, quick experience of game verrassend anders

  • Specialist in klassikaal en online opleiden


Ervaar het zelf. Schrijf je in.

Hulp of advies nodig bij je keuze voor een training of workshop?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants via het contactformulier of neem direct contact op met Salma.

Neem contact op
Salma Chang
Business Unit Manager
Whatsapp