Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:

Het Verbindingsprincipe

Bij UAcademy geloven wij in leren volgens het Verbindingsprincipe. Hierbij staat de verbinding tussen mens, organisatie, proces en opleiding centraal. Onze visie op leren sluit hierop aan. We combineren online en offline leren feilloos en stimuleren actief, praktijkgericht en in teamverband leren met trainers van UConsultants met jarenlange praktijkervaring.

Lees hier meer over onze visie op leren

Ervaring van onze trainers en consultants

Bij UAcademy geloven wij in de kracht van ervaring. Immers geldt: kennis kun je overdragen, ervaring moet je meemaken. Daarom worden alle opleidingen bij UAcademy verzorgd door gecertificeerde trainers die nog steeds actief zijn in de praktijk bij UConsultants. Hiermee geven we deelnemers niet een stapje voor de rest, maar ook bedrijven die bij onze UConsultants terecht kunnen voor vragen over opleidingsbehoefte én coaching van de werknemers na deelname aan een opleiding.

Lees hier meer over onze trainers

Werven óf werken

Wil je als individu na een opleiding aan de slag maar kun je geen baan vinden? Of wil je naast het opleiden van de juiste mensen je team uitbreiden? Ook dat kan. Dankzij ons enorme netwerk in Lean en Supply Chain hebben wij niet altijd de juiste opdrachtgevers, maar ook de juiste kandidaten. Professionals die in dienst zijn bij USupplyChainPeople worden bovendien intern opgeleid via het Talent Program verzorgd door UAcademy, waardoor je altijd gegarandeerd de beste kennis en kunde in huis haalt.

Lees hier meer over het Talent Program

Tijd om te starten met jouw UAcademy opleiding?

Bekijk direct het UAcademy aanbod of neem contact met één van onze opleidingsadviseurs of UConsultants voor antwoord op al jouw vragen of advies op maat.

Bekijk ons complete leeraanbod
Salma Chang
Business Unit Manager
Whatsapp