Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:

Praktijkgericht leren

Leren is méér dan het kennen van de theorie. Want kun je het ook plaatsen? En toepassen binnen jouw eigen praktijk? Weet je daarnaast om te gaan met de menselijke weerstand die komt kijken bij jouw procesgerichte verbeteringen? Bij UAcademy is praktijkgericht leren het uitgangspunt. Zo krijg je les van onze ervaren UConsultants die zelf ook dagelijks in de praktijk werkzaam zijn. Daardoor ben je verzekerd van iemand die zich in kan leven in jouw situatie én jou verder kan helpen aan de hand van passende, herkenbare praktijkvoorbeelden.

Leren door te doen

Ook de manier van leren is bij ons bijzonder. Wij zorgen voor actie en plezier! Er zijn verschillende leervormen mogelijk van klassikaal tot online, van trainingen tot workshops. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: je leert door te ‘doenken’: denken én doen. Om de nodige theorie een blijvende plek te geven, gebruiken we ofwel games, quick experiences, praktijkvoorbeelden of uitdagende praktijkopdrachten om jouw kennis om te zetten in kúnnen.

Altijd dichtbij

Maar er is meer. Naast onze UAcademy, staan onze UConsultants klaar om je bijvoorbeeld in je vervolgtraject verder te begeleiden. Of, wanneer je groeit, of mankracht mist, kun je gebruik maken van onze USupplyChainPeople waar wij de beste mensen selecteren om ook een U’er te worden. Kortom, er is geen excuus meer om stil te blijven staan. Tijd voor verbinding. Tijd voor verbetering!

Meer weten over de kracht van UAcademy?

Salma helpt je graag, neem direct contact op of vul het contactformulier in.

Neem contact op
Salma Chang
Business Unit Manager
Whatsapp