Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:
lean lego game

Onze Lean quick experiences

Quick experiences zijn ervaringen die inzicht geven in topics zoals samenwerken, optimalisatie, leiderschapskwaliteiten, verandertrajecten en je eigen rol binnen de organisatie. De nadruk ligt op actie en experimenteren. Op een niet-alledaagse en interactieve manier die ertoe bijdraagt dat kennis snel wordt eigen gemaakt en in de praktijk toepasbaar is.

Neem contact op

Stress & stretch experience

Dit is een spel om medewerkers te laten ervaren wat de kracht is van ‘continu verbeteren’. Het combineren van denk- en doe-kracht. Je gaat als team beleven en inzien hoe een kleine aanpassing kan leiden tot een hoog rendement.

Aanname experience

In deze aanname experience leer je (gesloten) vragen te stellen en out-of-the-box te denken. Onder tijdsdruk, eventueel in combinatie met een tikkende confetti-box, is het de bedoeling dat je dichter bij de oplossing komt, maar lukt dat ook?

Pig experience

Hoe kun je komen tot standaardisatie? Deze experience laat je inzien dat dat nog niet zo gemakkelijk is. Laat je team maar eens op dezelfde manier een varken tekenen, waar begin je? Hoe kun je dat managen?

Enveloppen experience

Flow is één van de elementen van de logistieke methode ‘just in time’. Hoe kun je medewerkers snel de voordelen van flow laten inzien? Onze Enveloppen experience is een eenvoudig spel om medewerkers kennis te laten maken met de basisprincipes en de voordelen van de inzet van flow.

Mix & Match

Nóg meer uit je organisatie en leerervaring halen? Wij kijken graag met jou naar de leerdoelen van jou of jouw team om te zien of we een quick Experience kunnen combineren met een opleiding training of workshop.

Neem contact op

De belangrijkste redenen waarom UAcademy de beste opleider is voor jou:

  • Les van gepassioneerde UConsultants met jarenlange praktijkervaring

  • Zet individuen, teams en organisaties in hun kracht

  • Gericht op zowel het organisatie- als het managementproces

  • Iedere opleiding, training, workshop, quick experience of game verrassend anders

  • Specialist in klassikaal en online opleiden


Neem contact op

Hulp of advies nodig bij je keuze voor een Lean quick experience?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants via het contactformulier of neem direct contact op met Salma.

Neem contact op
Salma Chang
Business Unit Manager
Whatsapp