Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:
Foto van een les voor een van onze Lean Belt opleidingen

Leren vanuit jouw optimalisatievraag

Op basis van jouw optimalisatievraagstuk bieden wij een passende oplossing. Met een Lean opleiding investeer je in een brede basis aan onderwerpen waar je direct in jouw eigen praktijksituatie mee aan de slag kan gaan. Na succesvolle afronding ontvang je een officieel UAcademy-diploma. Een training is korter en specifieker en bestaat uit één of meer bijeenkomsten. Er is veel aandacht voor de praktijk en de inhoud is zoveel mogelijk gericht op de specifieke praktijksituatie van de deelnemer. Voor een training krijgen deelnemers een UAcademy-certificaat.

Onze workshops zijn te vergelijken met de trainingen, alleen zijn deze een stuk korter en gericht op één specifiek onderwerp. Daarnaast is er in een workshop nog meer aandacht voor praktijkgericht leren en overdracht van kennis vindt vooral plaats door de deelnemer te laten ‘doenken’: denken én doen. Een game draait om de kennismaking met een onderwerp door middel van een spel. Op een interactieve en speelse manier gaan we – in ongeveer een dagdeel – aan de slag met een onderwerp. Een quick experience is een korte ervaring of kennismaking met een specifiek onderwerp. Daardoor vind je ze ook terug als interventies in onze trainingen of workshops.

De belangrijkste redenen waarom UAcademy de beste opleider is voor jou:
  • Les van gepassioneerde UConsultants met jarenlange praktijkervaring

  • Zet individuen, teams en organisaties in hun kracht

  • Gericht op zowel het organisatie- als het managementproces

  • Iedere opleiding, training, workshop, quick experience of game verrassend anders

  • Specialist in klassikaal en online opleiden


Inschrijven

Hulp of advies nodig bij je keuze voor een Lean opleiding, training of workshop?

Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants via het contactformulier of neem direct contact op met Salma.

Neem contact op
Salma Chang
Business Unit Manager
Whatsapp