🎉 Welkom op UAcademy! Geen zorgen, je zit écht goed. VOAA, ULean en UPlanners gaan vanaf heden door onder andere namen. Hier lees je er meer over. 🎈

Klassikaal leren

Aandacht voor de combinatie van theorie en praktijk. Een theoretisch kader verpakt in behapbare stukken om in én buiten de opleiding, training of workshop meteen mee aan de slag te gaan.

Online Leren

In jouw eigen tempo aan de slag. We hebben de kennis verpakt in praktische en persoonlijke video’s en korte hoofdstukken die je steeds afsluit met een examen of test. Zo kom je op een gemakkelijke, leerzame én leuke manier door de theorie heen.

Upcoming: Blended leren

Een combinatie van klassikaal én online leren.

Meer weten? Neem contact op

Onze leervormen

Opleidingen

In onze opleidingen besteden we ruimschoots aandacht aan een brede basis van onderwerpen die de deelnemer nodig heeft om uiteindelijk in de praktijk aan de slag te gaan. Maar we gaan altijd een stap verder dan theorie alleen. Gedurende de opleidingen is er altijd aandacht voor de praktijk. Zo krijg je praktijkopdrachten, oefeningen en ‘action learning opdrachten’ waarbij je leert door te doen. Ook krijg je altijd les van docenten die tevens consultants zijn uit het werkveld: zij weten écht waar ze over praten omdat ze het gister nog hebben meegemaakt.

Na succesvolle afronding van een opleiding ontvang je een welverdiend, officieel UAcademy-diploma.
Bekijk onze opleidingen

Trainingen

Ook in onze trainingen, en eigenlijk alle leervormen, besteden we aandacht aan zowel theorie als praktijk. Onze trainingen zijn korter en specifieker ingericht dan een opleiding en bestaan uit één of meerdere specifieke onderwerpen. Er is nóg meer focus op de praktijk en indien mogelijk is de inhoud van de training zelfs specifiek gericht op jouw praktijkomgeving. Je krijgt wederom les van echte consultants uit het werkveld.

Voor een training vindt geen afsluitend examen plaats, maar bij succesvolle afronding ontvangt de deelnemer een UAcademy-certificaat.
Bekijk onze trainingen

Workshops

Onze workshops zijn te vergelijken met onze trainingen. Het verschil is dat ze een stuk korter zijn en gericht op één specifiek onderwerp. Hier is maximale aandacht voor praktijkgericht leren, en gaan we zelfs nog een stap verder doordat de overdracht van kennis vooral plaatsvindt doordat de deelnemer zelf aan de slag gaat. Denk dus aan oefeningen, games en groepsopdrachten.

Na afloop van een workshop krijgt de deelnemer een UAcademy-certificaat.

Bekijk onze workshops

Quick Experiences

Onze Quick Experiences zijn korte ervaringen of een kennismaking met een specifiek onderwerp en duren ongeveer 30 minuten. Je kunt hier los voor kiezen, maar we zien in de praktijk dat hier vaak in combinatie met een andere training of opleiding voor wordt gekozen.

Bekijk onze Quick experiences

Games

Door middel van onze games kun je op een laagdrempelige, leuke en interactieve manier kennismaken met een specifiek onderwerp. Een groep deelnemers gaat aan de slag met het onderwerp waarop de game gericht is. Vaak duurt de uitvoering van de games één dagdeel, maar het kan ook een geïntegreerd onderdeel zijn van een training of opleiding.

Na afloop van een game ontvangt de deelnemer een UAcademy-certificaat.
Bekijk onze games

Incompany

Bij voldoende deelnemers vanuit één organisatie is het mogelijk om een opleiding, training of workshop binnen jouw organisatie te laten plaatsvinden. Dit kan online en offline, en dit kan zelfs geheel op maat gemaakt worden. Afhankelijk van de leervorm ontvangen de deelnemers een diploma of een certificaat.

Kernwaarden binnen onze leeromgeving:

  • Veilig: Een omgeving waarin je je veilig voelt om te leren, om vragen te stellen en om uit te proberen om zo het beste in jezelf naar boven te halen.

  • Praktisch & praktijkgericht: ‘Doen en ervaren’ vergroot de impact van de lesstof. Actieve oefeningen vergemakkelijken het herkennen en direct toepassen van de theorie in de praktijk.

  • Inspirerend & eigenzinnig: Wij maken leren fun, verrassend, actief en toegespitst op jouw situatie en zorgen voor ervaringen om nooit meer te vergeten.

  • Professioneel: Professionals met verstand van zaken: we gaan niet voor goed, maar voor uitstekend.

  • Persoonlijk: Gericht op jouw ambities in lijn met de doelstelling van de organisatie.

De belangrijkste redenen waarom UAcademy de beste opleider is voor jou:

  • Les van gepassioneerde UConsultants met jarenlange praktijkervaring

  • Zet individuen, teams en organisaties in hun kracht

  • Gericht op zowel het organisatie- als het managementproces

  • Iedere opleiding, training, workshops, quick experience of game verrassend anders

  • Specialist in klassikaal en online opleiden


Inschrijven

Heb je een vraag of wil je eens vrijblijvend doorpraten over de verschillende opleidingen en leervormen?

Neem contact op met Salma Chang.

Neem contact op
Salma Chang
Business Unit Manager
Whatsapp