Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:
Brown paper workshop
 • Investering: €2.500,- met maximaal 10 deelnemers

 • Inclusief UAcademy-certificaat

 • Duur: 1 dagdeel

 • Het aantal dagdelen nodig hangt af van het proces en kan in overleg aangevuld worden

 • Neem voor een offerte contact op met onze opleidingsadviseur

Contact
Brown paper workshop

Benieuwd wat een Brown Paper sessie voor jou kan betekenen?

 • Na een korte inleiding wordt de scope van het te onderzoeken proces bepaald

 • We werken stap-voor-stap het betreffende proces uit op een ‘Brown Paper’ aan de hand van de SIPOC-techniek (Supplier, Input, Proces, Output, Customer). Met gekleurde post-its onderscheiden we de verschillende activiteiten en beslismomenten van het proces

 • We analyseren de processtappen en bepalen waar verbeteringen mogelijk zijn. Tijdens deze analyse wordt met name gekeken naar first time right, herstelwerkzaamheden, dubbele werkzaamheden en interactie tussen de verschillende betrokken medewerkers


Neem contact op

Wat is het doel van de Brown Paper sessie?

Met een Brown Paper sessie wordt een proces – zoals dit daadwerkelijk wordt uitgevoerd – helder in kaart gebracht. Dit biedt duidelijkheid wat betreft de verschillende stappen in een proces, de benodigdheden, de betrokken personen en de rollen binnen het proces. Aan de hand van de sessie kunnen verbeteracties voor een hogere efficiëntie en effectiviteit bepaald worden.
Ook kan de sessie ingezet worden om het gewenste (toekomstige) proces te visualiseren en te definiëren. Vaak is de workshop een eye-opener voor de betrokken medewerkers.

Wat levert een Brown Paper sessie via UAcademy je op?
Met de sessie ontstaat een beter inzicht in het (totale) proces en een praktisch hanteerbare basis voor de analyse en beoordeling. Daarnaast is de sessie een middel voor instructie, kennisoverdracht en presentatie. Ook is het een uitgangspunt voor een eventuele herstructurering van processen op drie niveaus: volgorde van processen, stappen binnen het proces en activiteiten binnen de stappen. UAcademy staat voor een praktijkgerichte werkwijze, waarbij deelnemers nieuwe inzichten opdoen voor wat betreft hun eigen werkwijze en proces.

Wat kost een Brown Paper sessie bij UAcademy?
De sessie kost €2.500,- met een maximum van 10 deelnemers. Neem contact op met onze opleidingsadviseur voor meer informatie.

Voor wie is de Brown Paper sessie bedoeld?

Deze workshop is interessant voor alle intern belanghebbenden binnen het specifieke proces dat tijdens de sessie onder de loep genomen wordt. Van operator en voorman tot teamleider.

Schrijf je in voor de Brown Paper sessie

Ben je enthousiast over de Brown Paper sessie? Schrijf je dan direct in via onderstaand formulier!

Alle ingevulde gegevens worden met zorg behandeld en worden enkel gebruikt voor het informeren van deelnemers over de start van de opleiding en uiteindelijk het opstellen van de officiële diploma’s of certificaten.

  *Voor deze training accepteren wij uitsluitend inschrijvingen vanuit een organisatie. Individuele inschrijvingen zijn niet mogelijk.

  De belangrijkste redenen waarom UAcademy de beste opleider is voor jou:

  • Les van gepassioneerde UConsultants met jarenlange praktijkervaring

  • Zet individuen, teams en organisaties in hun kracht

  • Gericht op zowel het organisatie- als het managementproces

  • Iedere opleiding, training, workshop, quick experience of game verrassend anders

  • Specialist in klassikaal en online opleiden

  Bekijk ons Lean-aanbod

  Hulp of advies nodig bij je keuze voor een training of workshop?

  Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants via het contactformulier of neem direct contact op met Salma.

  Neem contact op
  Salma Chang
  Business Unit Manager
  Whatsapp