Benieuwd naar onze nieuwe opleidingsgids? Je bekijkt of download hem via deze link:
Twee teamleden werken samen in de praktijk
 • Investering: € 1.475,- (exclusief BTW)

 • Inclusief lesmateriaal en lunch of avondmaaltijd

 • Duur: 4 dagen van 09.30 tot 16.30 uur of anders in overleg

 • Locatie: Veenendaal of incompany

 • Deze training is ook beschikbaar in de vorm van een compactere workshop, gericht op één specifiek onderwerp. Neem voor meer informatie contact op met onze opleidingsadviseur.

Inschrijven

Maak kennis met de training ‘Samenwerken in Teams’

In deze training staan we stil bij hoe mensen vanuit hun persoonlijke voorkeuren communiceren, beslissingen nemen, omgaan met details en omstandigheden, complexe situaties aangaan en verantwoordelijkheden nemen. Door een beter begrip van elkaars voorkeuren kan jouw team elkaar beter aanvullen en ondersteunen. Managers kunnen beter situationeel leidinggeven. Bij de samenstelling van teams moet rekening worden gehouden met verschillende persoonlijkheden. Het is bijvoorbeeld niet productief om teveel denkers en te weinig doeners te hebben in een team dat dingen gedaan moet krijgen.

Twee leden van een team zijn in overleg

In de training komen op een praktische manier de volgende onderwerpen aan de orde:

 • De betekenis van een team en teamwork

 • De factoren waaruit een team bestaat

 • Leidinggeven aan een team

 • Coachen en counselen

 • Persoonlijke voorkeuren als bron van energie

 • Werken aan winnende teams

 • Creëren van (sociale) veiligheid


Inschrijven

Hoe ver gaat jouw creativiteit je brengen?

Een toren bouwen van spaghetti en marshmallows? De Marshmallow Challenge biedt een verhelderende kijk op hoe mensen samenwerken. Dit is een voorbeeld van een ‘quick experience’ zoals opgenomen in de training ‘Samenwerken in Teams’ om actief met de theorie aan de slag te gaan.

Wat is het doel van Lean Samenwerken in Teams?

Het doel van deze training is om inzicht te krijgen in jezelf en de ander, met name degenen die met elkaar gezamenlijke doelen nastreven. Het doorgronden van hoe personen communiceren, denken en handelen vanuit persoonsgebonden eigenschappen. Er wordt gewerkt met de Meyers Briggs Type Indicator®. Een Disc test is een veelgebruikt instrument om meer duidelijkheid over je persoonlijke voorkeuren te krijgen. Het resulteert in een uitspraak over je persoonlijkheidstype uitgedrukt in een afkorting van vier letters. Zowel leidinggevenden als werknemers gebruiken de uitkomsten hiervan om in een organisatie optimaal tot hun recht te komen.

De investering voor de training bedraagt € 1.475,- (exclusief BTW) inclusief lesmateriaal en lunch of avondmaaltijd.
De training duurt 4 dagen. De lestijden zijn van 09.30 uur tot 16.30 uur. Bij voldoende cursisten uit dezelfde organisatie is het ook mogelijk de training incompany te volgen. Voor de incompany opleiding kunnen we de duur en lestijden naar wens aanpassen.

Voor wie is Lean Samenwerken in Teams?

Deze training is geschikt voor management en (beginnende) leidinggevenden, maar ook voor medewerkers of complete afdelingen. Het is feitelijk voor iedereen die wil samenwerken, en voor wie persoonlijke ontwikkeling, conflicthantering en organisatieverandering van belang zijn.

Welke vooropleiding is er nodig voor de training Samenwerken in Teams?
Een specifieke vooropleiding is niet nodig.

Biedt UAcademy ook een vervolg op de training Samenwerken in Teams?
Een geschikte vervolgtraining is de training Lean Leiderschap.

Geef je de voorkeur aan een workshop als werkvorm?

‘Samenwerken in Teams’ kan – naast de beschreven training – ook worden behandeld in de vorm van een workshop. Een workshop is compacter en gericht op een specifiek onderwerp. Er is nog meer aandacht voor praktijkgericht leren en overdracht van kennis vindt vooral plaats door de deelnemer zelf aan de slag te laten gaan. Ben je geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met een onze opleidingsadviseurs of UConsultants via onderstaand contactformulier.

Schrijf je in voor Lean Samenwerken in Teams

Ben je enthousiast over Lean Samenwerken in Teams? Schrijf je dan direct in via onderstaand formulier!

Alle ingevulde gegevens worden met zorg behandeld en worden enkel gebruikt voor het informeren van deelnemers over de start van de opleiding en uiteindelijk het opstellen van de officiële diploma’s of certificaten.

  *Voor deze training accepteren wij uitsluitend inschrijvingen vanuit een organisatie. Individuele inschrijvingen zijn niet mogelijk.

  De belangrijkste redenen waarom UAcademy de beste opleider is voor jou:

  • Les van gepassioneerde UConsultants met jarenlange praktijkervaring

  • Zet individuen, teams en organisaties in hun kracht

  • Gericht op zowel het organisatie- als het managementproces

  • Iedere opleiding, training, workshop, quick experience of game verrassend anders

  • Specialist in klassikaal en online opleiden

  Bekijk ons Lean aanbod

  Hulp of advies nodig bij je keuze voor een training of workshop?

  Neem voor meer informatie contact op met een van onze opleidingsadviseurs of UConsultants via het contactformulier of neem direct contact op met Salma.

  Neem contact op
  Salma Chang
  Business Unit Manager
  Whatsapp